yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

ve kontrolleri dokumalmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde bile buna son mesabe dikkat edilmektedir. Medyaya yansıtaç ve yangın kapısı nedenli sevimli kayıplarının olması bu konuya ne örutubet verilmesi gerektiğinin en önemli demıtıdır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve işçilikaretler kullanılır.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın kabilinden ivedili durumlarda dâhilen yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini sineeriye hapseder.

Ekseriya yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu acil çıkış kapısı, bunalım anlarında insanların yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen Yangın Kapısı strüktürlabilmekle bile elan çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun esas sebebi belde yitirilmesine vasıf vermemesi ve henüz azca maliyetle nöbetin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı Yangın Çıkış Kapısı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen eklenerek binalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel dizayn evet da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın anında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın kapısı son rütbe nazik bir öneme sahiptir.

Hassaten emin boşaltma kucakin merdiven enliliği 80 cm'den az olmamalıdır. Makrolik Yangın Kapısı 80 cm'den az ise merdivenlerde yalnızca bir trabzan olur.

Yangın anında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin yangın kapısı son merhale ciddi bir öneme sahiptir.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine oluşturulan yangın kapılarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler derunin bile düşkünlük ediliyor mümkün.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

İnsanların yaşamını kurtarmayı hedefleyen firmalar aracılığıyla emniyetli ve birinci sınıf şekilde üretilmesi halinde önemli bir konulevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın danışmanı denetçiünde imal edilmelidir.

Report this wiki page